+31 63 983 2150       info@touchcare.nl

Zakelijk

Betere prestaties en minder ziekteverzuim met een korte zeer effectieve stoelmassage

stoelmassageStoelmassage Is een effectieve drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen, gebaseerd op de traditionele Japanse Shiatsu techniek. De massage wordt gegeven op een speciaal daarvoor ontworpen ergonomische stoel. Stoelmassage ontspant die spieren die het meest te lijden hebben van werkstress of van een verkeerde werkhouding. Stoelmassages worden binnen het bedrijfsleven op locatie toegepast. Een behandeling duurt circa 20 tot 30 minuten en de cliënt houdt gewoon zijn kleding aan en is dus laagdrempelig, zónder gebruik van oliën.

Na afloop van de stoelmassage voelen cliënten zich ontspannen en helder, en kan met hernieuwde energie het werk worden hervat.

Een stoelmassage kan vrijwel overal worden uitgevoerd. Het enige wat nodig is, is een goed verwarmde ruimte om een speciale massagestoel neer te zetten. Een stoelmassage is laagdrempelig en eenvoudig in te plannen.

Medewerkers zijn hier maar al te snel voor in

Naast Shiatsu stoelmassage verzorgt TouchCare ook Shiatsu therapie voor bedrijven. Het is juist Shiatsu therapie waar de meeste medewerkers, wanneer ze ermee hebben kennisgemaakt voor gaan.

In eerste instantie is het begrijpelijk dat je hier, bij een offerteaanvraag wat terughoudend voor bent, want liggend op de buik, op een matras, op het werk, dat is geen voor de hand liggende combinatie.

In de praktijk blijkt dit altijd weer anders. Sommige mensen zitten nu eenmaal zo ‘vast’ dat een stoelmassage nauwelijks effect heeft. Voor deze groep medewerkers nemen we een zogenaamd futon mee en wordt op dit Japanse matras op de grond gemasseerd,  zodat de spanning in het lichaam beter kan worden ‘losgemaakt’.

In dit soort gevallen is één Shiatsu massage effectiever dan vele stoelmassages. Medewerkers zijn hier maar al te snel voor in, ook omdat de massage door de kleding heen gegeven kan worden. En wanneer er één schaap over de dam is…

Shiatsu therapie wordt uitgevoerd op een Japans matras, het zogenaamde futon, op de grond. Voor jou wellicht ondenkbaar op de werkplek, maar voor vele organisaties reeds de normaalste zaak van de wereld.

Contact

+31 63 983 2150FAGT Logo
RBCZ Logo
info@touchcare.nl
Bohemen 9
3831EP Leusden
Registertherapeut BCZ® licentie 509831R
AGB Code zorgverlener 90-046935
AGB Code Praktijk 90-55543
FAGT lidnummer 16674
CBP meldingsnummer m1520980

Volg TouchCare op Facebook

Vandaag een referentie van:

Janneke Karelse

"Na 2 intensieve therapie jaren ben ik in aanraking gekomen met Shiatsu therapie bij praktijk TouchCare van Barbara. 

Ondanks dat ik aan het begin best een beetje sceptisch was, heb ik mij er vanaf het begin af aan prettig gevoeld. 
Barbara geeft uitleg over wat ze doet en blijft ook controleren of dit naar mijn wensen is. 

Ze is vanaf het begin erg open geweest waardoor ik het gevoel heb om goed mijn verhaal kwijt te kunnen. 
Mijn sceptische houding is inmiddels verdwenen. Die Shiatsu therapie biedt mij enorm veel. Het biedt mij een moment van rust, het maakt mij bewust van mijn lichaam en laat mij voelen wat de Shiatsu hier aan kan bijdragen. Vaak kom ik uitgeput bij Barbara aan, maar verlaat ik haar na een uur met meer energie. 

Het is geen wondermiddel wat meteen alles doet verdwijnen, maar het geeft mij wel energie.

In samenspraak met Barbara hebben we een aantal dingen gekozen waar we ons bij mij op richten. Ik blijf het nog steeds bijzonder vinden hoe het allemaal werkt, maar het werkt voor mij. Ik voel mij energieker, maar ook mentaal sterker.

Barbara staat altijd klaar met haar advies, niet alleen tijdens de behandeling maar ook daarna. Zo heeft ze mij ook tips omtrent voeding gegeven. 

Barbara gaat rustig te werk, er wordt weinig gesproken tijdens de behandeling (wel ervoor en erna) wat mij de gelegenheid geeft om mij goed te ontspannen. 

De behandelkamer is sfeervol ingericht en er zijn weinig afleidende geluiden. Het plannen van nieuwe afspraken verloopt goed en factuur volgt altijd netjes op tijd. 

Kortom; als je op zoek bent naar een zorgvuldige, open, rustige, duidelijke en fijne Shiatsu therapeute dan ben je bij Barbara op het juiste adres.

Weet je nog niet of Shiatsu wat voor jou is dan raad ik je zeker aan om het eens te proberen. Ik ben in ieder geval overtuigd van de werking!"