+31 63 983 2150       info@touchcare.nl

Zakelijk

Betere prestaties en minder ziekteverzuim met een korte zeer effectieve stoelmassage

stoelmassageStoelmassage Is een effectieve drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen, gebaseerd op de traditionele Japanse Shiatsu techniek. De massage wordt gegeven op een speciaal daarvoor ontworpen ergonomische stoel. Stoelmassage ontspant die spieren die het meest te lijden hebben van werkstress of van een verkeerde werkhouding. Stoelmassages worden binnen het bedrijfsleven op locatie toegepast. Een behandeling duurt circa 20 tot 30 minuten en de cliënt houdt gewoon zijn kleding aan en is dus laagdrempelig, zónder gebruik van oliën.

Na afloop van de stoelmassage voelen cliënten zich ontspannen en helder, en kan met hernieuwde energie het werk worden hervat.

Een stoelmassage kan vrijwel overal worden uitgevoerd. Het enige wat nodig is, is een goed verwarmde ruimte om een speciale massagestoel neer te zetten. Een stoelmassage is laagdrempelig en eenvoudig in te plannen.

Medewerkers zijn hier maar al te snel voor in

Naast Shiatsu stoelmassage verzorgt TouchCare ook Shiatsu therapie voor bedrijven. Het is juist Shiatsu therapie waar de meeste medewerkers, wanneer ze ermee hebben kennisgemaakt voor gaan.

In eerste instantie is het begrijpelijk dat je hier, bij een offerteaanvraag wat terughoudend voor bent, want liggend op de buik, op een matras, op het werk, dat is geen voor de hand liggende combinatie.

In de praktijk blijkt dit altijd weer anders. Sommige mensen zitten nu eenmaal zo ‘vast’ dat een stoelmassage nauwelijks effect heeft. Voor deze groep medewerkers nemen we een zogenaamd futon mee en wordt op dit Japanse matras op de grond gemasseerd,  zodat de spanning in het lichaam beter kan worden ‘losgemaakt’.

In dit soort gevallen is één Shiatsu massage effectiever dan vele stoelmassages. Medewerkers zijn hier maar al te snel voor in, ook omdat de massage door de kleding heen gegeven kan worden. En wanneer er één schaap over de dam is…

Shiatsu therapie wordt uitgevoerd op een Japans matras, het zogenaamde futon, op de grond. Voor jou wellicht ondenkbaar op de werkplek, maar voor vele organisaties reeds de normaalste zaak van de wereld.

Contact

+31 63 983 2150FAGT Logo
RBCZ Logo
info@touchcare.nl
Bohemen 9
3831EP Leusden
Registertherapeut BCZ® licentie 509831R
AGB Code zorgverlener 90-046935
AGB Code Praktijk 90-55543
FAGT lidnummer 16674
CBP meldingsnummer m1520980

Volg TouchCare op Facebook

Vandaag een referentie van:

Deborah

"Barbara doet er alles aan om met haar brede kennis, ruime ervaring, oprechte interesse in je, adviezen en verschillende technieken het optimale resultaat te kunnen bereiken zodat je beter in je vel komt te zitten. Ik voelde me gelijk welkom en op mijn gemak bij haar.

Een echte aanrader!"