+31 63 983 2150       info@touchcare.nl

Zakelijk

Betere prestaties en minder ziekteverzuim met een korte zeer effectieve stoelmassage

stoelmassageStoelmassage Is een effectieve drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen, gebaseerd op de traditionele Japanse Shiatsu techniek. De massage wordt gegeven op een speciaal daarvoor ontworpen ergonomische stoel. Stoelmassage ontspant die spieren die het meest te lijden hebben van werkstress of van een verkeerde werkhouding. Stoelmassages worden binnen het bedrijfsleven op locatie toegepast. Een behandeling duurt circa 20 tot 30 minuten en de cliënt houdt gewoon zijn kleding aan en is dus laagdrempelig, zónder gebruik van oliën.

Na afloop van de stoelmassage voelen cliënten zich ontspannen en helder, en kan met hernieuwde energie het werk worden hervat.

Een stoelmassage kan vrijwel overal worden uitgevoerd. Het enige wat nodig is, is een goed verwarmde ruimte om een speciale massagestoel neer te zetten. Een stoelmassage is laagdrempelig en eenvoudig in te plannen.

Medewerkers zijn hier maar al te snel voor in

Naast Shiatsu stoelmassage verzorgt TouchCare ook Shiatsu therapie voor bedrijven. Het is juist Shiatsu therapie waar de meeste medewerkers, wanneer ze ermee hebben kennisgemaakt voor gaan.

In eerste instantie is het begrijpelijk dat je hier, bij een offerteaanvraag wat terughoudend voor bent, want liggend op de buik, op een matras, op het werk, dat is geen voor de hand liggende combinatie.

In de praktijk blijkt dit altijd weer anders. Sommige mensen zitten nu eenmaal zo ‘vast’ dat een stoelmassage nauwelijks effect heeft. Voor deze groep medewerkers nemen we een zogenaamd futon mee en wordt op dit Japanse matras op de grond gemasseerd,  zodat de spanning in het lichaam beter kan worden ‘losgemaakt’.

In dit soort gevallen is één Shiatsu massage effectiever dan vele stoelmassages. Medewerkers zijn hier maar al te snel voor in, ook omdat de massage door de kleding heen gegeven kan worden. En wanneer er één schaap over de dam is…

Shiatsu therapie wordt uitgevoerd op een Japans matras, het zogenaamde futon, op de grond. Voor jou wellicht ondenkbaar op de werkplek, maar voor vele organisaties reeds de normaalste zaak van de wereld.

Contact

+31 63 983 2150 RBCZ Logo
SVN Logo
info@touchcare.nl
Bohemen 9
3831EP Leusden
Registertherapeut BCZ®
Aangesloten bij:
Shiatsu Vereniging Nederland

Vandaag een referentie van:

Pieneke Bos

"Barbara behandelt mij met Shiatsu massage. Dit is een prettige behandeling waaraan je je helemaal kunt overgeven, je hoeft zelf niets te doen. Het doet geen pijn en is heel ontspannend. Ik ga graag naar haar toe en vind het altijd jammer als het uur weer voorbij is. Eerder heb ik elders acupunctuurbehandelingen gehad, maar dit is veel fijner en het effect is minstens zo goed. Barbara is een rustig persoon, die zich niet opdringt. Ze neemt de tijd om naar je te luisteren en vergeet niet wat je eerder hebt verteld. Tijdens de behandeling wordt er niet gepraat en dat geeft meer verdieping. Na afloop is er tijd om even na te praten, ze heeft geen strak gepland rooster en dat is heel prettig."