+31 63 983 2150       info@touchcare.nl

Zakelijk

Betere prestaties en minder ziekteverzuim met een korte zeer effectieve stoelmassage

stoelmassageStoelmassage Is een effectieve drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen, gebaseerd op de traditionele Japanse Shiatsu techniek. De massage wordt gegeven op een speciaal daarvoor ontworpen ergonomische stoel. Stoelmassage ontspant die spieren die het meest te lijden hebben van werkstress of van een verkeerde werkhouding. Stoelmassages worden binnen het bedrijfsleven op locatie toegepast. Een behandeling duurt circa 20 tot 30 minuten en de cliënt houdt gewoon zijn kleding aan en is dus laagdrempelig, zónder gebruik van oliën.

Na afloop van de stoelmassage voelen cliënten zich ontspannen en helder, en kan met hernieuwde energie het werk worden hervat.

Een stoelmassage kan vrijwel overal worden uitgevoerd. Het enige wat nodig is, is een goed verwarmde ruimte om een speciale massagestoel neer te zetten. Een stoelmassage is laagdrempelig en eenvoudig in te plannen.

Medewerkers zijn hier maar al te snel voor in

Naast Shiatsu stoelmassage verzorgt TouchCare ook Shiatsu therapie voor bedrijven. Het is juist Shiatsu therapie waar de meeste medewerkers, wanneer ze ermee hebben kennisgemaakt voor gaan.

In eerste instantie is het begrijpelijk dat je hier, bij een offerteaanvraag wat terughoudend voor bent, want liggend op de buik, op een matras, op het werk, dat is geen voor de hand liggende combinatie.

In de praktijk blijkt dit altijd weer anders. Sommige mensen zitten nu eenmaal zo ‘vast’ dat een stoelmassage nauwelijks effect heeft. Voor deze groep medewerkers nemen we een zogenaamd futon mee en wordt op dit Japanse matras op de grond gemasseerd,  zodat de spanning in het lichaam beter kan worden ‘losgemaakt’.

In dit soort gevallen is één Shiatsu massage effectiever dan vele stoelmassages. Medewerkers zijn hier maar al te snel voor in, ook omdat de massage door de kleding heen gegeven kan worden. En wanneer er één schaap over de dam is…

Shiatsu therapie wordt uitgevoerd op een Japans matras, het zogenaamde futon, op de grond. Voor jou wellicht ondenkbaar op de werkplek, maar voor vele organisaties reeds de normaalste zaak van de wereld.

Contact

+31 63 983 2150 RBCZ Logo
FAGT Logo
SVN Logo
info@touchcare.nl
Bohemen 9
3831EP Leusden
Registertherapeut BCZ®
Aangesloten bij:
FAGT
SVN

Vandaag een referentie van:

Job en Reinie van de Bovenkamp

"Al enkele jaren maken wij gebruik van de mogelijkheid die TouchCare ook biedt om thuis behandeld te worden. Wij worden dan achter elkaar op een zorgvuldige, liefdevolle en zeer deskundige wijze behandeld. Naar iedere afspraak kijken wij uit en beschouwen de behandeling die wij ondergaan als een cadeau! Een dergelijke behandeling door een zo’n deskundig en betrokken masseur wensen wij iedereen toe. Barbara bedankt voor je goede zorgen en je fantastische behandelingen!!!!"